Uvjeti korištenja

ID kongres omogućuju korištenje usluga i sadržaja internetske stranice koje je regulirano ovim uvjetima korištenja. Korištenjem usluga i sadržaja internetske stranice ID kongres smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Internetska stranica ID kongresa svojim korisnicima pruža pristup mnoštvu različitih internetskih servisa i izvora sadržaja koji uključuju informacije o poslovnim subjektima i njihovoj djelatnosti, video i foto galerije.

ID kongres zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja internetske stranice kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio internetske stranice bez obaveze prethodne najave. ID kongres ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja, korisnik/posjetitelj slaže se da će usluge internetske stranice uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke ID kongresa za redovito obavještavanje korisnika/posjetitelja internetske stranice i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja internetske stranice.

ID kongres se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje internetske stranice za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na internetskoj stranici, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja internetske stranice.